Online Uitjes

Orginele ludieke uitjes

Bezoek onze website, enorm uitjes aanbod Bedrijfsuitjes en Groepsuitjes

UITJES AGENDA VOOR 2021

Kies uit één van onze bedrijfsuitjes in een stad, strand of op een outdoor locatie. Onze begeleiders zijn opgeleid, gedreven en enthousiast. Uitjes en Eten maakt van jullie uitje een Top uitje!

Maak plezier en leer elkaar beter kennen. De verrassende bedrijfsuitjes van ons evenementenbureau kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden.

FAMILIEDAG

Verschillende uitjes speciaal voor familiedagen georganiseerd in heel Nederland en Vlaanderen! Bij Uitjes en Eten vinden jullie het helemaal! De familiedagen kunt u zelf samenstellen, met of zonder diner, en Uitjes en Eten zorgt dat uw uitje tot in de puntjes geregeld zal zijn. De uitjes voor jullie familiedag waaruit jullie kunnen kiezen variëren van een hilarische quiz in een restaurant tot actief bezig zijn op een Hollands strand.

VRIJGEZELLEFEEST MANNEN / VROUWEN

Een vrijgezellenfeest organiseren? Uitjes en Eten heeft alles in huis om een ideaal vrijgezellen feest voor jullie te organiseren! Gaan jullie liever voor een Stadspel en de stad tot op jullie duim leren kennen of gaan jullie toch liever voor een dinerspel waar jullie de moeten samenwerken of juist tegen elkaar moeten gaan strijden?